ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης με παρόντες παράγοντες σωματείων, αθλητές, προπονητές, την Επιτροπή Διαιτησίας, την Πειθαρχική Επιτροπή, την Εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης μας, τον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Έβρου, Συλλόγους παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του νομού μας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023  η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ .
 Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο και γι αυτό με απόφαση του ΔΣ για φέτος, οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης προέρχονταν μόνο απο το χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έχουν προσκληθεί επίσημοι όπως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις. 
 Η εκδήλωση άρχισε με την καθιερωμένη ευλογία της πίτας από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη εκπρόσωπο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης με τις θερμές του ευχές για τη νέα χρονιά. 
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ κ. Παντελή Χατζημαρινάκη. 

Στη συνέχεια η Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ κ Αποστολία Φωτακάκη, παρουσίασε την ανασκόπηση του 2022 μέσω videowall με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά τους στην ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ στους; Δημήτρη Φαλέκα, στις εταιρίες METKE Metal Works of Evros Οπτικά Βαρτάν Έπιπλα Δημητρακάκη Akis Kanlakis Carglass Tokamanis Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκαν: 
🔵 Ο κ. Αναστάσιος Μαγουλίδης ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος σωματείου της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, για τη θητεία του στη Διοίκηση του Ηρακλή Σαγήνης 
🔵Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης 
🔵Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΕ Διδυμοτείχου 
🔵Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ορέστη Οι βραβεύσεις της βραδιάς έκλεισαν με τους πρώτους σκόρερ της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 
🟦Γιώργος Λαζαρίδης Α΄ κατηγορία με 24 γκόλ 
🟦Αθανάσιος Τζεντέμης Α΄όμιλος Β΄κατηγορίας με 18 γκόλ 
🟦Κωνσταντίνος Μπακιρτζής Β΄όμιλος Β΄κατηγορίας με 17 γκόλ

 Τα τυχερά σωματεία που κέρδισαν το φλουρί ήταν: 
ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ χρηματικό ποσό 150€ 
ΑΕΚ ΜΑΚΡΗΣ χρηματικό ποσό 100€ 
ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ χρηματικό ποσό 100€
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ χρηματικό ποσό 100€

 

Κοινή χρήση:  

Σχόλια