ΜΩΡΑΪΤΗ -ΜΠΑΜΠΙΤΣ- ΒΕΡΑΝΟΥΔΗ -ΧΑΣΙΜΙΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Βερανούδη Δημήτρη,μία σημαντική μεταγραφή για την οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ, ενός επιθετικού παίχτη με έφεση στο γκολ. Δημητρη καλώς όρισες και πάλι στην ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ. Ευχαριστούμε πολύ την ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ.
Είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Μωραΐτη Δημήτρη, μία σημαντική μεταγραφή για την οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ, ενός μεσοεπιθετικού παίχτη με μεγάλες προσδοκίες. Δημήτρη καλώς όρισες στην ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ. 
Ευχαριστούμε πολύ την FC ALEXANDROUPOLI.
Είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Χασιμιδη Αναστασιου, μία σημαντική μεταγραφή για την οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ,ενός αμυντικου παίχτη με μεγάλη εμπειρία. Καλώς όρισες στην ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ. Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ.




 Είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Πέτρου Μπαμπιτς, μία σημαντική μεταγραφή για την οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ,ενός επιθετικού παίχτη με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Πέτρο καλώς όρισες και πάλι στην ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ. Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ.

Κοινή χρήση:  

Σχόλια