Χωρίς Φόβο, Αλλά Με Πάθος Ο Άθλος Κόντρα Στους Πρωταθλητές

Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» συνεχίζεται για τον Άθλο Ορεστιάδας που αύριο δίνει το τρίτο του εκτός έδρας ματς και τέταρτο συνολικά σε 12 ημέρες!
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18.00 (Live Streaming PAO T.V.) η ομάδα μας φιλοξενείται για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague στον Άγιο Θωμά από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, που πέρα από τη διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων, απέχει πλέον και ένα βήμα από τον τελικό του Chalenge Cup.
Απέναντι στους φορμαρισμένο αντίπαλό τους, οι αθλητές του Θοδωρή Χουσίδη θέλουν στο Μαρούσι να δείξουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, όπως και στο ματς του α’ γύρου (2-3) για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατόν, σε μία “πρόβα τζενεράλε” των ομάδων ενόψει του προσεχούς (22/2) προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Ορεστιάδα.
O τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης ανέφερε τα εξής για τα δύσκολο ματς με τους πρωταθλητές: «Μετά την προηγουμένη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες, προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πάρα πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε χωρίς άγχος, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς».
Από την πλευρά του ο λίμπερο της ομάδας μας, Σπύρος Βελούδης τόνισε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό εν μέσω της ευρωπαϊκής τιτανομαχίας του με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge cup. Παρακολουθήσαμε προχθές ένα φοβερό παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος μας, απέδειξε το επίπεδο του. Αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι του και να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία μας δοθεί να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουνε για την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Η ήττα από τον Πήγασο μας στοίχισε και διψάμε για μία έκπληξη που θα την ισοφαρίσει»!
Info
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
(14η αγωνιστική)
Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:00 (Live Streaming PAO T.V.)
: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βελώνης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη. 

Δημοσίευση σχολίου