Headlines

Copyright © Flashnews Theme. Designed by OddThemes

Με ενδιαφέρον είδε η πλειοψηφία των σωματείων την πρόταση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου για μια ενιαία κατηγορία


Για μια ακόμη χρονιά τα οικονομικά των σωματείων αποτελούν ένα από τα σημαντικά  θέματα πόσο μάλλον η επόμενη σεζόν στην μετά covid-19  εποχή και τις πιθανές επιπτώσεις της στην πρόταση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου για μια κατηγορία των τεσσάρων  ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια ως μια ομαλή διαδικασία ένα μεταβατικό στάδιο πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣ Έβρου όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν  συζήτησε με τα σωματεία της δύναμής της (ήταν παρόν 28)  παρουσιάζοντας προτάσεις ,χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση, συζήτηση που κράτησε σχεδόν 3 ώρες στην Δημοτική αίθουσα του Σουφλίου στις 22 Ιουνίου 2020.
Η κεντρική ιδέα ήταν  να ικανοποιηθεί το αίτημα πολλών ομάδων που ζητούσαν ένα πρωτάθλημα με λιγότερα έξοδα για αυτές.
Όποιες αποφάσεις πάντως θα γίνουν γνωστές στις ομάδες στις  επόμενες ημέρες.

 Η πρόταση  της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ  που είναι κατά την γνώμη μας προς την σωστή κατεύθυνση είναι η εξής:
Ήταν για μία μόνο κατηγορία χωρισμένη σε 4 Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, (οι  ομάδες που  θα απαρτίζουν τους ομίλους 1-2 θα γίνει με κλήρωση, επίσης κάθε όμιλος θα έχει δυο ομάδες από την Α κατηγορία)  και στη συνέχεια διαδικασία πλέι οφ .
Από 6 παιχνίδια  (Α)1-2 και (Β)  3-4 όμιλος μέσα έξω και ο νικητής ,Α&Β επίσης δυο παιχνίδια , προβιβάζετε στη Γ εθνική. 
Όπως εκφράστηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων μετά από ενδελεχή διάλογο , η πλειοψηφία είδε με ενδιαφέρον την πρόταση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου για μια ενιαία κατηγορία  των τεσσάρων ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια ως μια βοήθεια να μειωθούν σε αυτή την δύσκολη χρονικά στιγμή λειτουργικές δαπάνες των εξόδων τους.
Όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος του ΑΟ Ιπποκράτη κος Μεντίζης Χριστόδουλος καθώς είναι πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης . "Ακούστηκαν διάφορες απόψεις  είτε  συνδέονται  με τον covid-19 και την πιθανή έξαρσή του το επόμενο διάστημα το Φθινοπώρου , είτε όχι ,εγκλωβισμένοι  στο αγωνιστικό κομμάτι που για εμένα είναι δευτερεύον.
Ως άνθρωπος της υγείας  οφείλω να πω  ό,τι  θα πρέπει πριν ληφθεί  η όποια απόφαση από την διοίκηση , τα σωματεία να αφουγκραστούν την πρόταση που κατατέθηκε από την διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου που αγγίζει περισσότερο το ανθρωπιστικό καθώς επίσης  και τα οικονομικά δεδομένα  των ομάδων, περιορίζει με αυτόν το τρόπο τις μετακινήσεις των ομάδων και  έτσι θα μπορέσουμε να προφυλάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους αθλητές μας . Το κομμάτι της μεταδοτικότητας ( covid-19) πρέπει να μας απασχολήσει ".

Μιλάμε για μια μεταβατική  ποδοσφαιρική σεζόν από την οποία στο τέλος της κανονικής περιόδου πρωταθλήματος θα υπάρξουν πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή .
Οι τρεις ομάδες από κάθε όμιλο για την επόμενη σεζόν 2021-22 θα ανεβαίνουν στην Α Έβρου ένας όμιλος με 12 ομάδες και οι υπόλοιπες ομάδες 1-2 όμιλο και 3-4 θα υποβιβαστούν στη Β κατηγορία Νότιο και Βόρειο όμιλο .

Από 6 παιχνίδια  (Α)1-2 και (Β)  3-4 όμιλος μέσα έξω και ο νικητής ,Α&Β επίσης δυο παιχνίδια , προβιβάζετε στη Γ εθνική. 





Main Ad

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © SporTVthrakiotis. Designed by OddThemes